25 d’agost 2017

Recuperem la normalitat i estrenem CLAQUÉ O NO. A més, aquesta setmana també tenim col·loqui postfunció... Vine!

Després de recuperar la normalitat aquest cap de setmana... Seguim amb les funcions de CLAQUÉ O NO!

#NoTincPor ha sigut el lema i la idea amb la que hem treballat aquest cap de setmana. Després de suspendre les funcions de dijous i divendres vam reprendre la normalitat durant el cap de setmana. GRÀCIES a la companyia Dara i al públic que heu vingut al teatre! #TotsSomBarcelona
Fotografia del twitter @amartells

ESTRENA Dimarts 22 d'agost, 21h

És un dia important amb amics del sector, premsa, crítica... Farem oficial el tret de sortida per a l'últim espectacle creat per DARA dins d'El Cicló!!

ENTRADES EXHAURIDES

DIVENDRES EN COMPANYIA 
Divendres 25 d'agost, 21h

Cada divendres després de l'estrena fem un col·loqui postfunció amb les 5 companyies d'#ElCicló: Dara, Cia Casa Real, Ignífuga, La Calòrica i Col·lectiu La Santa. El públic té la oportunitat de preguntar i saber allò que mai surt a la llum. Una experiència teatral des de l'inici fins el final.

ENTRADES
Web: 14€ | Butaca Jove: 10€ (menors de 20 anys) | Grups: 10€ - 
Clica aquí
COMPRAR ENTRADES
CANVIAR DE FEINA POT SER UNA COMÈDIA!

Una dona amb una carrera brillant, una professió que li cau com anell al dit i que ocupa un lloc de feina molt important per a tothom, vol deixar-ho tot per dedicar-se professionalment a ballar claqué. Per acabar-ho d'adobar, en tant sols quinze segons, es fa evident per a tothom que la vegi que mai, mai, farà ni un sol pas de claqué que mereixi ser vist. Però ella vol ballar claqué.


Un funcionari del govern, dedicat a que tothom ocupi el lloc de treball pel qual està més preparat i en el que, per tant, es sent més realitzat, ha arribat per frustrar els seus plans. Ella no pot ballar claqué.


FITXA ARTÍSTICA
Dramatúrgia i direcció: Roc Esquius
Intèrprets: Isidre Montserrat i Núria Deulofeu
Escenografia i vestuari: Eli Siles
Producció i comunicació: Núria Deulofeu
Premsa i nous públics: Marina Grifell
Fotografies: Roser Blanch
Disseny gràfic i postproducció de fotografia: Daniele Musio
Vídeo: Daniele Musio i Núria Deulofeu
Estudiant en pràctiques: Maria Mandret

Amb la col·laboració de:
COMPRAR ENTRADES
'CLAQUÉ O NO' és un espectacle programat dins d'El Cicló 2017

El CICLÓ, Cicle de Companyies independents en residència,
 neix amb la voluntat de donar suport als col·lectius teatrals que treballen de forma independent i autogestionada i de crear un espai de diàleg entre les diferents companyies, les companyies i la sala, i el teatre i el seu públic. Com a mostra de la seva consolidació com a projecte d'acompanyament a les companyies, en aquesta tercera edició repeteixen les cinc companyies que en van formar part l'any passat: Cia. Casa Real, La Calòrica, Ignífuga, Dara i Col·lectiu La Santa.
Un any més, les companyies comptaran amb espais d'assaig, producció executiva, acompanyament artístic, suport econòmic a la producció i recolzament per poder portar de gira els seus espectacles. Des del mes de novembre treballen en residència per desenvolupar i presentar cinc espectacles de nova creació units per la recerca de noves maneres d'expressar la contemporaneïtat i de relacionar-se amb el públic abans, durant i després de l'espectacle. 
#ElCicló  #FàbricadeCreació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...