divendres, 4 d’agost de 2017

Tornem per la Festa Major amb l'humor de 'La Quarta Via'

Teatre de l'Aurora
Butlletí 336dimarts, 01.08.17 facebook  twitter  youtube
-
PER LA FESTA MAJOR TORNA 'LA QUARTA VIA', L'ESPECTACLE MÉS DIVERTIT SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA
-
'La Quarta Via', de T-Atraco Teatre
-
25/26/27/28 AGOST
Divendres a les 20 h
Dissabte i diumenge a les 21 h
Dilluns a les 19:30 h
 
TEATRE D'HUMOR
 
Més informació i venda d'entrades
La Quarta Via s'inicia el dia en què Catalunya es disposa a celebrar el Referèndum Unilateral d'Independència. Davant la reacció de l'Estat espanyol, els herois de La butaca (l'anterior espectacle de T-Atraco Teatre), Josep Moragues (independentista "de la ceba") i Toni Villa (mosso d'esquadra d'origen gallec) uneixen les seves forces i habilitats (poques) per aconseguir que Catalunya pugui votar lliurement. Ho aconseguiran?
T-Atraco Teatre torna per la Festa Major d'Igualada amb la segona part de La butaca, un nou i esbojarrat muntatge sobre la independència de Catalunya, protagonitzat pel conegut actor igualadí Joan Valentí i per Robert Gobern.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
HEM CELEBRAT EL SOPAR ANUAL AMB ELS AMICS DEL TEATRE DE L'AURORA ESTRENANT PIANO
-
Moment del sopar anual dels Amics del
teatre, amb la pianista M. Jesús Arenzana
-
El passat dijous 13 de juliol, en el transcurs del sopar que va aplegar als Amics del Teatre de l'AuroraLluís Segura, president d'Unicoop Cultural i Òscar Balcells, director del teatre, van fer valoració de la passada Temporada 2016-2017, que es va tancar amb un magnífic 71% d'ocupació. Des de setembre del 2016 i fins al mes de maig d'enguany, s'han programat a la sala independent igualadina 34 espectacles, amb 75 funcions, que han estat vistes per prop de 5.500 espectadors. A tots ells, a tots vosaltres, moltes i moltes gràcies! En el transcurs de la vetllada, que va aplegar als "amics" i amigues" de l'Aurora, aquests van poder conèixer un avanç de la propera Programació 2017-2018. La trobada dels "amics" va finalitzar amb l'estrena del piano de cua que el teatre acaba d'adquirir, a càrrec de la pianista M. Jesús Arenzana.
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: