13 d’agost 2017

El Temporada Alta presentarà el 'narco-Macbeth' dels mexicans Los Colchos



La companyia russa de la Cheek by Jowl inaugurarà la 26a edició del festival amb un muntatge de 'Nit de Reis'

La pròxima edició del Temporada Alta inclourà dos muntatges d'obres de Shakespeare molt diversos. L'organització del festival ha fet públic aquest dimarts que s'hi podrà veure 'Mendoza', la versió de 'Macbeth' de la companyia mexicana Los Colchos, que visiten per primera vegada el festival.

'Mendoza' està ambientat a l'actualitat en un entorn rural, tot i que va tenir la Revolució Mexicana com a motor dramàtic, i Macbeth és reemplaçat pel general José Mendoza. Un altre element de la dramatúrgia és el narcotràfic. Los Colchos és una companyia a l'alça a Mèxic amb un impacte internacional creixent. Segons el director de la companyia, Juan Carrillo, l'obra parla "d'aquells que quan arriben al cim del poder són derrocats pels de sota, que volen pujar, i així successivament. I això és el que els interessa explicar".

L'altre gran Shakespeare de la programació arribarà de la mà d'uns vells coneguts del festival. Declan Donnellan, el fundador de la companyia Cheek by Jowl, inaugurarà la 26a edició del Temporada Alta amb una versió en rus de 'Nit de Reis', amb un repartiment exclusivament masculí.

Publicat per
'Mendoza', de la companyia mexicana Los Colchos / CULTURA UDG

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...