14 d’agost 2017

Màgia Kids



Un espectacle de màgia que atraparà petits i grans de la mà de Jordi Pota

El mag Jordi Pota serà al Teatreneu amb l’espectacle de màgia Màgia kids, un xou familiar pensat per a petits i grans. Tota la família gaudirà d’un món màgic i ple de noves il·lusions amb números impactants, emotius o còmics. A més, els nens que celebrin l’aniversari el dia de l’espectacle podran pujar a l’escenari a col·laborar amb el mag en el truc estrella del seu repertori.

L’espectacle, a més d’incorporar els clàssics trucs de màgia renovats que creen una gran interacció amb el públic, inclou jocs amb noves tecnologies.

L'actor, humorista, clown i mag Jordi Pota ha investigat el format teatre màgia, una fusió molt poc explotada a les sales de Catalunya. Amb menys de trenta anys, ja acumula una llarga llista d’experiències i formacions al seu complet currículum. En el món artístic, ha treballat amb noms tan coneguts com el Màgic Andreu o Juan Tamariz, amb el qual es va estar formant a Madrid. A més, s’ha format a l’Institut del Teatre i a la companyia El Terrat.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...