05 d’agost 2017

Temporada Alta avança vuit nous espectacles



‘Un tret al cap’, de Pau Miró, i els concerts de Rosalía & Refree i Trombone Shorty són algunes de les novetats

Temporada Alta , el festival de tardor de Catalunya Girona-Salt, continua avançant fragments de la seva programació, que presentarà íntegrament el dia 1 de setembre. Ahir va posar a la venda, a través del seu web, les entrades per a vuit nous espectacles: Un tret al cap, de Pau Miró; La autora de Las meninas, d’Ernesto Caballero; la presentació de Los Ángeles, el nou disc de Rosalía i Refree; el concert de Trombone Shorty; E.V.A., una obra de Juliol Manrique amb les T de Teatre, i Non Solum, de Sergi López, un clàssic del festival i un dels monòlegs més aplaudits del teatre català. També s’inclouen en aquest nou paquet dues de les disset coproduccions del festival, presentades com a “dos plats forts de la pròxima temporada”: Cyrano, amb Lluís Homar i direcció de Pau Miró, i Dancing with frogs, un espectacle de Sol Picó sobre l’univers masculí.

De moment de totes les representacions d’aquestes obres es posa a la venda només una part de les entrades, i la resta es reserva per al dia 6 (preferència per als socis d’El Club de la Ciutat Invisible) i el 8 de setembre amb la venda general de paquets i entrades, quan s’habilitarà un horari especial de taquilla amb un reforç de punt de venda presencial.

Cyrano, l’adaptació del clàssic Cyrano de Bergerac d’Edmon Rostand aplegarà bona part de l’equip que ja va fer possible l’èxit de Terra Baixa , i aquesta vegada quatre actors acompanyaran Lluís Homar sobre l’escenari: Joan Anguera, Albert Prat, Àlex Batllori i Aina Sánchez. Un tret al cap és la darrer obra de Pau Miró, que ja s’ha presentat a la Sala Beckett de Barcelona en el marc del Festival Grec, interpretada per Emma Vilarassau, Imma Colomer i Vicky Luengo. A Temporada Alta es podrà veure al Teatre Municipal de Girona i al Teatre Municipal de Palafrugell. També a Palafrugell s’ha programat La autora de Las meninas, amb Carmen Machi, Mireia Aixalà i Franciso Reyes.

Rosalía, un dels nous grans valors del flamenc català, presentarà el seu disc en comú amb Refree, el 9 de desembre a l’Auditori de Girona, i Trombone Shorty estrenarà Parking Lot Symphony, el seu primer àlbum amb la històrica discogràfica Blue Note, el 8 de desembre a la sala saltenca La Mirona, on ja va actuar fa cinc anys el músic de Nova Orleans.

Publicat per
Rosalía i Refree Foto: SONIA PUECHE.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...