dimecres, 16 d’agost de 2017

Taller de circMalabars, diàbolo, jocs d’equilibris i experimentació per passar una tarda ben divertida

El Museu d’Arqueologia de Catalunya ha preparat per a aquest agost unes tardes de dissabte molt divertides. Es tracta d’un taller de circ que té com a objectiu introduir els infants, de 6 a 12 anys, en el món del circ a partir de professionals del sector d’una manera distesa, però que la pràctica els permeti progressar. Les disciplines que s’oferiran són disciplines sense requeriments tècnics o de l’espai i que són aptes per a totes les edats: malabars (masses, pilotes, plats...), diàbolo, cable, equilibri sobre corró, xanques i experimentació d’equilibri estàtic amb pals i pilotes.

Mentre els infants aprenen totes aquestes tècniques, es promourà el joc i la descoberta amb altres objectes per tal que els nens facin córrer la imaginació.

El taller està organitzat per Coopdecirc, una cooperativa d’artistes de circ que es van agrupar voluntàriament per satisfer les seves necessitats i aspiracions econòmiques, socials i culturals.

Per participar en aquests tallers, es recomana reserva prèvia a macvisites.acdpc@gencat.cat o al telèfon 934 232 149, ja que l’aforament és limitat.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: