25 d’octubre 2007

Dagoll Dagom tornarà als escenaris viatjant a través dels contes


24 octubre 2007


Joan Lluís Bozzo presenta ‘Boscos endins’, el nou espectacle de la companyia
Jose Soler (laMalla.net)
Després dels èxits de Mikado i Mar i Cel la companyia catalana
Dagoll Dagom tornarà el pròxim 22 de novembre als escenaris amb els seu nou espectacle Boscos endins, que s'estrenarà dins del marc del festival Temporada Alta de Girona-Salt. Joan Lluís Bozzo, director de la companyia, ha presentat aquest dimarts en roda de premsa el nou espectacle, basat en un text de Stephen Sondheim i l'ha definit com "un conte de contes". 15 cantants sobre l'escenari i 10 músics en directe interpretaran la nova peça de Dagoll Dagom, que arribarà al Teatre Victòria de Barcelona el pròxim mes de gener.
La Caputxeta Vermella, la Ventafocs, el Llop, o els forners que volien tenir un fill són alguns dels personatges que protagonitzen el nou espectacle musical de la companyia catalana Dagoll Dagom, Boscos Endins, presentat en roda de premsa aquest dimarts per Joan Lluís Bozzo. En paraules del seu director, es tracta "d'un viatge iniciàtic que s'empren quan ets petit,de camí cap a la maduresa a través dels contes" i també "per a que els pares puguin tenir una visió enriquidora sobre el que passa als fills en aquest viatge".
10 músics que interpreten les cançons en directe i 15 actors que les canten conformen el planter del nou espectacle de la companyia Dagoll Dagom, "un conte de contes en el qual res és el que podria semblar", tal com ha explicat Bozzo.
Boscos Endins, adaptació d'Into the woods d' Stephen Sondheim, s'estrenarà el pròxim 22 de novembre al Teatre Municipal de Girona dins del marc del Festival Temporada Alta. Al gener arribarà a Barcelona, on s'instal·larà al Teatre Victòria.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...