27 d’octubre 2007

El Platges de Mataró rep l’Aranzauto Fiat Olivar

25 octubre 2007


El Platges de Mataró rep l’Aranzauto Fiat Olivar
El sènior femení, amb Joan González com a nou entrenador, buscarà la segona victòria de la temporada davant el Geieg
per Aida Soriano Fiérrez

Després de superar amb èxit Utebo, Granollers, Viladecans i Figueres, ara el Platges de Mataró tindrà el difícil repte d’enfrontar-se a l’Aranzauto Fiat Olivar. Dissabte, 27 d’octubre, a les 20h, el Palau Josep Mora acollirà el partit corresponent a la sisena jornada de Lliga EBA (grup C) i que enfrontarà l’equip mataroní contra el de Saragossa. Els de Carlos Iglesias amb quatre victòries (Monzón, Igualada, Montcada i Utebo) i només una derrota (Valls) ocupen les primeres posicions de la classificació juntament amb sis conjunts més, entre ells el Platges de Mataró, i la temporada passada van disputar la fase d’ascens a LEB-2.

Amb només tres incorporacions per cinc baixes respecte a la plantilla de la temporada 2006-2007, els aragonesos buscaran la victòria imprimint un ritme de joc alt al partit. Els d’Albert Illa, per la seva banda, afronten aquest compromís com un pas més cap al seu objectiu: la permanència. Vèncer l’Olivar, un dels favorits, no serà una tasca senzilla i per fer-ho els unionistes hauran de posar els cinc sentits sobre el parquet del Josep Mora; d’això i del fet que aconsegueixin donar de la seva pròpia medicina als de Carlos Iglesias imposant un ritme prou alt al matx, dependrà que dissabte a la conclusió de l’enfrontament estiguem parlant d’una nova victòria del Platges de Mataró o no.
El Geieg, tercera prova a casa pel sènior femení
Amb la necessitat de sumar i després de caure la setmana passada davant el Cornellà, les de Joan González, que s’estrenarà a la banqueta unionista, tractaran d’imposar-se al Geieg en el tercer compromís al Josep Mora. En la disputa d’aquest matx, corresponent a la cinquena jornada de Copa Catalunya, les noies de González s’enfrontaran a un rival que compta amb una victòria més que elles (dues) i que en la jornada anterior també va encaixar una derrota.

En aquests moments, l’equip unionista es recupera dels trasbalsos soferts durant el que va de competició: en el primer partit de lliga, la lesió de la base Mireia Chacón (sis mesos de baixa en trencar-se els lligaments creuats del genoll dret); en la següent jornada, la base Carla Badia també es va lesionar i es recupera d’un trencament parcial dels lligaments del turmell (amb un pronòstic de baixa de tres a sis setmanes); amb tot, Cristina Navarro abans de la disputa de la tercera jornada passava de ser entrenadora a base i Patxi Fernández (fins aleshores entrenador ajudant) es convertia en el nou míster i aconseguia la primera victòria; i dimarts passat, el club arribava a un acord amb Joan González per dirigir el grup durant la resta de la temporada.

Per tant, i després de tot l’ocorregut, diumenge davant el conjunt gironí les unionistes tindran com a únic objectiu el triomf. Un triomf que, més enllà de suposar un pas endavant en la classificació, retornaria a les noies de González la confiança perduda durant aquest inici de competició. Així doncs, diumenge, 28 d’octubre, a les 19h, després de la presentació dels equips de la Unió, i al Palau Josep Mora, Platges de Mataró- Geieg.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...