El Palau torna a gaudir amb el Platges de Mataró

29 octubre 2007

PLATGES DE MATARÓ - OLIVAR 85-79
redacció Esports - Bàsquet

El Platges de Mataró va aconseguir la cinquena victòria de la temporada davant l’Olivar al Palau Josep Mora. Els homes d’Albert Illa van haver de suar de valent per derrotar a un equip aragonès que va posar les coses molt difícils, posant de manifest perquè arribava al matx amb els mateixos números que l’equip groc. Tot i això el públic del Palau va poder gaudir un altre cop del bon joc del seu equip, i de les esmaixades i triples marca de la casa d’Iki i Ventura.

El partit va començar amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, però als pocs minuts la bona defensa mataronina va donar el seus fruits, i de mica en mica els grocs van anar agafant diferències fins marxar per sobre dels deu punts. Tot i això l’Olivar no es va fer enrera i en els últims minuts va deixar sense anotar als grocs que van marxar amb tant sols quatre punts d’avantatge.
En els segon quart els aragonesos van sortir amb la lliçó apresa i gràcies a un parcial de 0 a 10 van capgirar el marcador, posant-se sis punts per sobre. Malgrat això la reacció local no es va fer esperar gaire, i gràcies als punts dels jugadors de banqueta es va poder remuntar, i marxar al descans amb un 42-38 a favor.
Espectacle a la segona part

En el tercer quart les jugadors mataronins van sortir molt més ficats en el partit, i ràpidament van agafar una còmoda diferència, entre els set i els deu punts, que van anar mantenint fins al final d’aquest tercer període. En l’últim quart quan semblava que l’equip tenia controlat el matx i que la cinquena victòria arribaria d’una manera còmoda, l’equip aragonès va reaccionar i a falta de dos minuts i escaig es posar tres punts per sota.
Però tot i la situació als joves jugadors del Platges no els hi va poder la pressió i gràcies a una jugada de dos més un d’Iki es va encarrilar la victòria. En els últims segons el públic groc va animar l’ambient amb càntics, per acabar acomiadant al seu equip amb un calorós aplaudiment.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...