27 d’octubre 2007

Les Dones de Matagalpa protagonitzen un taller de teatre a Rocafonda


26 octubre 2007


‘Teatre entre totes’ inclou dos tallers per a adults i joves i la representació de dues obres per part del col•lectiu
per capgros.com


Imatge del col·lectiu de dones
La Vocalia de Dones de Rocafonda ha organitzat per dissabte, dia 27, l’activitat Teatre entre totes. Es tracta d’un taller de teatre protagonitzat pel Colectivo de mujeres de Matagalpa, una entitat nicaraguenca que utilitza el teatre com a instrument per a la reflexió, capacitació i informació. amb 20 anys de trajectòria, el col·lectiu entén el teatre, una eina per transformar la realitat de persones, sobre tot dones, oprimides i discriminades. La relació de les Dones de Matagalpa està sent fructífera amb Mataró, on en els darrers anys han ofert diversos tallers i conferències.
L’activitat, que tindrà lloc a Can Noè (Centre Cívic de Rocafonda) constarà d’un taller de teatre per a adults, el dissabte al matí, i un taller per a joves que tindrà lloc la mateixa tarda. A partir de les set de la tarda, el Col·lectiu oferirà l’espectacle de dansa i expressió corporal Danza Doméstica, una obra que explora el que passa quan una dona surt del seu rol tradicional. La protagonista entra en altres àmbits, es troba amb altres dones, es descobreix a si mateixa, canvia, s’enfronta al rebuig i finalment construeix un camí nou amb altres dones.
L’endemà diumenge. a partir de les set de la tarda, les Dones de Matagalpa presentaran al teatre Monumental l’obra “Habría que...”, que denuncia la bombolla en què se situa molta gent que critica el que passa al món però mai fa res per canviar aquesta situació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...