28 de febrer 2008

EL MÈTODE GRÖNHOLM DISSABTE ESTRENA A LA SALA


A càrrec del grup de teatre de Sala Cabañes

De Jordi Galceran
PRESENTACIÓ
Us presentem una producció sorgida del projecte T6 del Teatre Nacional de Catalunya, de creació textual contemporània del TNC: El mètode Grönholm, de Jordi Galceran, una obra amb quatre personatges, executius aspirants a un lloc de treball de directiu d’una important empresa multinacional; un sol espai, una moderna i impecable sala de reunions de la planta onze d’un edifici “intel·ligent”; temps “real”, i una peripècia argumental aparentment simple (que es va complicant a mesura que avança l’acció):
una selecció de personal tan particular com “estressant”.
Així doncs, seguint escrupolosament les regles de la dramatúrgia clàssica (unitat
d’acció, de lloc, de temps i de personatges), Galceran ens proposa una divertida i
estimulant radiografia de les tensions i els conflictes del món laboral, que és també un retrat àcid i punyent de les lluites de poder, de la competitivitat ferotge, del “salvi’s qui pugui” que impera en la nostra societat contemporània. I tot plegat, amb un domini envejable del llenguatge escènic, de la rèplica àgil i directa i de la tensió dramàtica, plena de petits paranys i sorpreses perfectament integrades en l’acció, amb una lògica implacable. Com diria el de la cançó, “puro teatro”.
Per a la posada en escena, hem volgut treballar des de la simplicitat, ressaltant en tot moment la força i el dinamisme del mateix text i privilegiant, evidentment, el treball dels actors: Boixaderas, Soler, Batalla i Díaz, un quartet de luxe amb qui ha estat un autèntic plaer treballar.
Sergi Belbel

Dies:
1 de març a les 22h
2 de març a les 18h30
8 de març a les 22h
9 de març a les 18h30
Lloc:
Sala Cabañes.
La Riera, 110-120 (93.790.85.02)
Entrades: 9 euros
Reserves al 93.790.12.13 (de 17h a 20h) En horari de taquilla 93.790.85.02
Venda de localitats: dissabtes de 20.00 a 21.00 hores , diumenges de 12.30 a 14.00 hores i una hora abans de la representació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...