28 de febrer 2008

Tere Almar és la nova directora artística de Mediterrània

www.artsdecarrer.org
18 febrer 2008

Almar té una llarga experiència professional com a gestora cultural al Patronal Municipal de Cultura de Mataró


El Patronat de la Fundació Fira d'espectacles d'arrel tradicional, Mediterrània, ha aprovat el nomenament de Tere Almar com a nova directora artística de Mediterrània, Fira d'espectacles d'arrel tradicional.

Almar fa més de 20 anys que treballa al Patronat Municipal de Cultura de Mataró i ha col.laborat puntualment amb la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, al Sitges Teatre Internacional i en diverses iniciatives culturals del Maresme. La seva trajectòria professional encaixa amb el perfil professional, més tè cnic i amb més experiència en la gestió cultural, que la Fundació buscava per donar relleu a l'anterior director artístic de la Fira, el músic i compositor Toni Xuclà.

Tere Almar ha estat nomenada per exercir el càrrec de directora artística dos anys. El repte per a la propera edició de Mediterrània, l'onzena (que se celebrarà a Manresa del 30 d'octubre al 2 de setembre de 2008) serà dinamitzar i estimular la presentació de propostes artístiques que puguin reequilibrar tots els àmbits artístics representats a la Fira (música, teatre, dinàmica de carrer, públic familiar i dansa). Almar vol, a més, donar especial protagonisme a la festa i el carrer.

Mediterrània, Fira d'espectacles d'arrel tradicional és el mercat multidisciplinar de noves creacions artístiques inspirades en els trets culturals propis de Catalunya i la zona de la Mediterrània que se celebra a Manresa durant el primer cap de setmana de novembre. La Fira ja ha obert el termini de presentació de propostes artístiques de l'onzena edició, que estarà obert fins el 18 d'abril.

El formulari per formalitzar la sol.licitud es pot descarregar a la web http://firamediterrania.cat/



http://www.firamediterrania.cat/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...