27 de febrer 2008

La Generalitat es compromet amb el futur de l’Odèon de Canet de Mar



www.totmataro.cat
20 febrer 2008

Canet mantindrà la subvenció atorgada per a la rehabilitació del teatre i se l’inclourà en una altra partida pressupostària

Redacció Maresme - Canet
L’alcalde de Canet de Mar, Joaquim Mas, i el regidor de Cultura, Òscar Figuerola, s’han reunit amb responsables del Departament de Cultura de la Generalitat, per tal que Canet pugui mantenir la subvenció atorgada per a la rehabilitació de l’Odèon. A més a més, la Generalitat s’ha compromès a incloure l’edifici en la partida pressupostària de l’u per cent cultural.
La Generalitat havia atorgat una subvenció de 775.200 euros per a la rehabilitació del Teatre Odèon. Amb aquests diners es cobria una mica més del 50 % del cost total de la primera fase de les obres. Quan hi va haver l’accident mortal el novembre passat, ja s’havia executat més del 70 % d’aquesta primera fase.
Tenint en compte que la part executada fins ara és bàsicament de refonamentació, la feina feta no es perdrà. L’Ajuntament es manté ferm en la intenció de tirar endavant el projecte que permeti al poble conservar el teatre municipal.
A més a més, la Generalitat s’ha compromès a incloure l’Odèon en la partida pressupostària de l’u per cent que es destina al patrimoni cultural català i a la creació artística.
Encara no se sap quina serà la quantitat que es destinarà al teatre de Canet, ni de quina manera s’executarà la rehabilitació de l’edifici, el que sí se sap és que el projecte seguirà endavant.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...