27 de febrer 2008

El femení del Platges de Mataró apallissa al Cornellà



www.totmataro.cat
26 febrer 2008

PLATGES DE MATARÓ - CORNELLÀ 81-56

redacció Esports - Bàsquet

El Platges de Mataró va aconseguir una brillant victòria al Palau davant un Cornellà que no va poder frena l’allau de joc de les materonines en el segon temps. Cal destacar també que van debutar dues cadets més amb l’equip mataroní, aquesta vegada va ser el torn de Aroa Illa i Andrea Climent.

El primer quart va estar força igualat amb els dos equips anotant amb facilitat i fent un joc ràpid i vistós per l’espectador. Tot i aquesta igualtat les mataronines van acabar el període amb cinc punts d’avantatge. En el segon quart el partit continuava igualat, amb un Platges que repartia les seves cistelles tant amb el joc interior com amb el llançament des de fora. Finalment després de diversos intercanvis de cistelles es va arribar al descans amb un ajustat 39 a 34.

A la represa la defensa mataronina va pujar en intensitat i va deixar al Cornellà amb només 9 punts en el tercer període. Per contra les de casa van seguir anotant amb els punts de Cristina Bruna i Anna Sala que van ser les màximes anotadores de l’equip. En el darrer quart amb el Platges quinze punts pe sobre el Cornellà tot i que ho va intentar no va poder frenar el joc ofensiu mataroní, on totes les jugadores van aportar els seus punts pe acabar guanyant per 25 punts.

PLATGES DE MATARÓ- CORNELLÀ 81-56

PLATGES: Laura Argemí (10), Carla Badia (5), Cristina Bruna (14), Celia Garcia (13), Roser Cuquet (8) cinc inicial; Mireia Vila (5), Anna Sala (19), Maria Massuet (1), Marta Solé, Andrea Climent (3), Aroa Illa, Cristina Navarro (3).
Marcador: 22-17; 39-34; 57-43; 81-56.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...