20 d’abril 2018

Hem estrenat DANTE 56. PELL I CIMENT i ja el qualifiquen d'imprescindible! Divendres fem col·loqui postfunció, t'hi esperem!

Després de la gran estrena d'ahir i la bona rebuda que està tenint DANTE 56. PELL I CIMENT donem el tret de sortida a la primera setmana de funcions!

Tenim col·loqui postfunció amb les companyies d'#ElCicló aquest divendres dia 20!Un dels dies més interessants per venir al teatre.
+ INFO | NO M'HO VULL PERDRE!
Pot amagar el nostre cos qualsevol passat? És la nostra memòria un mecanisme de defensa? Per què ens prohibeixen parlar de coses que no podem callar? I com pot sostenir una societat tantes violències silenciades? A Dante 56 volem donar llum a una foscor. Volem estendre un mal secret. Volem trencar un antic silenci. Ara no et podem dir què va passar a Dante 56, perquè hi ha coses que en públic no es poden parlar. Però quan entris a casa, les seves parets esquerdades t’explicaran tota la història.
La Cia Casa Real  s’apropa a la realitat més que mai amb Dante 56. Pell i ciment.  Un espectacle on, per primera vegada, les integrants de la companyia s’atreveixen a parlar de les seves foscors. Una obra sobre l’oblit que juga amb els recursos audiovisuals per portar a escena els laberints de la memòria. Una història íntima que es vol convertir en denúncia pública.
QUÈ DIU EL PÚBLIC QUE JA L'HA VIST?
+ INFO | NO M'HO VULL PERDRE!
El projecte PI(E)CE, projecte intergeneracional de creació escènica, pren forma setmana rere setmana amb els/les alumnes de l'Institut Consell de Cent i Milà i Fontanals juntament amb el Casal de Gent Gran de Ciutat Vella sota la coordinació de la coreògrafa Constanza Brncic i el dramaturg Albert Tola.
PROGRAMACIÓ 2018
L'ORNET VOL CANTAR
CIA INSPIRA TEATRE
CATALUNYA
DEL 31 DE MARÇ AL 22 D'ABRIL

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Un espectacle musical i amb titelles, un conte inspirat en la vida d’Ornette Coleman, un saxofonista, trompeta, violinista i compositor americà de jazz.
DANTE 56. PELL I CIMENT
CIA CASA REAL
DEL 18 D'ABRIL AL 6 DE MAIG
ESPECTACLE EN PROCÉS DE CREACIÓ DINS D'#ELCICLÓ

 
Pot amagar el nostre cos qualsevol passat? És la nostra memòria un mecanisme de defensa? Perquè ens prohibeixen parlar de coses que no podem callar? I com pot sostenir una societat tantes violències silenciades? A Dante 56 volem donar llum a una foscor. Volem estendre un mal secret. Volem trencar un antic silenci. Ara no et podem dir què va passar a Dante 56, perquè hi ha coses que en públic no es poden parlar. Però quan entris a casa, les seves parets esquerdades t’explicaran tota la història.

La Cia Casa Real s’apropa a la realitat més que mai amb Dante 56. Pell i ciment. Un espectacle on, per primera vegada, les integrants de la companyia s’atreveixen a mostrar les esquerdes del seu propi passat. Una obra carregada de misteri on somnis i records donen pas a una crua realitat. Una història íntima que es converteix en denúncia pública.

 
EL PORQUET QUE VOLIA VEURE EL MÓN DES DE DALT
ANIMAMUNDI TEATRE
CATALUNYA
DEL 28 D'ABRIL AL 20 DE MAIG

PROGRAMACIÓ FAMILIAR

Un espectacle d’ombres xineses ple d’emocions i poesia. Un conte que us convida a viure les aventures que un porquet afronta en el seu viatge nocturn cap al naixement d’un nou dia.
MASTICAR HIELO
EL EJE
DEL 16 DE MAIG AL 3 DE JUNY
#ELCICLÓ

 
Una versió lliure de Qui té por de Virgia Woolf? d’Edward Albee.

Martha i George conviden a Nuna i Nick a prendre, suposadament, una copa després de la festa que ha organitzat el pare de la Martha. Nuna i Nick presencien la dinàmica macabra de la parella amfitriona: violència, sexe, maltractament… El que havia de ser una copa de compromís, es converteix en un malson on la parella convidada es transforma i entra en l’espiral atroç dels amfitrions. Confessions i secrets mai dits posen al punt de mira el concepte de l’amor.

Ficció i realitat es confonen. Qui diu la veritat? Quan la mentida es converteix en un joc, el joc es transforma en un dogma.

Masticar hielo és un ensurt a l’amor romàntic. És una comèdia àcida que corroeix per dins a qualsevol, és literalment una bogeria.
BLINK

LA CARBONARA TEATRE
CATALUNYA
DEL 6 AL 24 DE JUNY

ÀTIC22
 
No us espereu una història protagonitzada pels dos herois que ens presentaven a l’escola, no hi trobareu prínceps ni princeses.
ELISABETTA

CIA DELL'ANIMA
CATALUNYA
DEL 27 AL 29 DE JUNY

ÀTIC22
 
Un projecte fort, subtil i femení; un punt meravellós on s’han trobat els moviments d’ara i la música d’abans.
GOSSOS DE NEU
PARADISO 99
DEL 29 DE MARÇ AL 22 D'ABRIL

ÀTIC22
 
Gossos de neu es situa al gener de 1960 i explica el viatge que fa Judith a Groenlàndia per poder acomiadar-se d’Albert Camus, el seu amant mort unes poques hores abans. És la història de dues persones que es van estimar de manera irreductible malgrat la seva dimensió política i els seus múltiples amants. La seva fidelitat residia en el reconeixement profund de dues ànimes idèntiques: lliures i úniques en el seu context.

Del retrobament entre els dos amants n’és testimoni la filla de Michel Gallimard, que els observa i els acompanya des d’un present carregat d’interrogants. Víctima il·lesa de l’accident de cotxe que va costar la vida al seu pare i a Camus, la filla de Gallimard es pregunta quines van ser les circumstàncies reals de l’accident. Una recerca que la portarà a redefinir la identitat del seu pare i, per tant, també, la seva pròpia.
ASSAJAR ÉS DE COVARDS
CIA CASA REAL
23 D'ABRIL | SANT JORDI

 
Assajar és de covards és una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral en la mateixa vetllada. Una sessió irrepetible on es proposa a actors, directors, músics, dramaturgs, realitzadors, fotògrafs, artistes plàstics, dissenyadors i fins i tot al públic la bogeria de fer un salt al buit…i a caure d’empeus. Assajar és de covards és un autèntic pollastre. Tens algun pla millor per al proper dilluns al vespre?
ÍCARO
MERIDIANO 70YMEDIO
DEL 26 D'ABRIL AL 13 DE MAIG

ÀTIC22
 
El 24 de març de 2015, Andreas Lubitz va estavellar un avió de Germanwings contra els Alps francesos. En el vol número 9525 van morir 150 persones. L’atracció per l’abisme que va sentir el jove pilot alemany no és una simple anècdota. En aquesta proposta escènica comprovem les ressonàncies, i les analogies obertes, amb una Europa que, pendent només dels avanços tècnics, s’ha anat perdent en el laberint de la seva ambició cega. ¿Quin crit urgent, però esperançador, ens arriba amb l’actualització del mite?
CLIFF (PRECIPICI)

COMPANYIA DESUBICATS
CATALUNYA
DEL 16 AL 27 DE MAIG

ÀTIC22
 
El destí tràgic de l’home. El desig. L’ànsia de llibertat i de realització personal. La mort. L’amor. L’herència psicològica rebuda dels nostres pares. La soledat. La repressió, que sempre porta a la tragèdia. La identitat. El fracàs i la por. Les addiccions
BLU + PUPPETS + UNEVOLUTION

DIMPRODANCECOMPANY
CATALUNYA
DE L'1 AL 3 DE JUNY

ÀTIC22
 
3 peces de dansa per a 3 dies d’espectacle. Una simbiosi de moviment. Espectacle guanyador del Festival ESTRENA’T
MORPHEO 115
KADDISH/KOLMANSKOP PROJECT
DEL 13 AL 29 DE JUNY

 
Aquesta és la història de Robert Polson, l’home que va canviar el destí de la publicitat a través de l’estudi i domini dels somnis durant les acaballes del 1988 a l’Alemanya Federal.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...