23 d’abril 2018

L'òpera rock més estel·lar aterra al Tívoli




El musical 'Jesus Christ Superstar' arriba en la versió original que ha triomfat a Londres i a Nova York.

No és freqüent que els grans èxits del teatre musical que fan llargues temporades a Londres o a Nova York viatgin, en la seva versió original i amb el repartiment que també ha trepitjat els escenaris d'aquestes capitals, a altres ciutats del planeta. Jesus Christ Superstar n'és una de les poques excepcions, i a partir del 19 d'abril aquesta òpera rock, molt coneguda també per la pel·lícula que se'n va fer l'any 1973, s'estarà uns dies al Tívoli. Parlant del film que va dirigir a la dècada dels setanta Norman Jewison, un dels grans atractius de l'obra serà veure dalt l'escenari Ted Neeley en el paper de Jesús, el mateix actor que el va encarnar a la pel·lícula.

Centrada en la darrera setmana de vida de Jesús seguint l'evangeli de Sant Joan, Jesus Christ Superstar no va estar exempta de polèmiques per la seva posada en escena o pel contingut, i es va prohibir a molts països. El personatge de Judes Iscariot hi pren especial rellevància, i de fet un dels eixos de la narració és la relació entre Judes i Jesús. Els anacronismes intencionats, amb referències del nostre temps, són també un segell distintiu de la peça. A les lletres de Tim Rice s'hi afegeix la brillant i elèctrica música d'Andrew Lloyd Webber, amb alguns temes coneguts i que han transcendit l'àmbit del mateix musical, i han estat interpretats per altres cantants. L'òpera rock que es podrà veure al Tívoli està dirigida per Massimo Romeo Piparo.

Teniu temps fins al 29 d'abril per anar-hi. No us preocupeu si no domineu gaire l'anglès, hi haurà subtítols.

Del 19 abril 2018 al 29 abril 2018
Horaris
De dimarts a dijous, a les 20.30 h
Divendres, a les 21.30 h
Dissabtes, a les 18 i a les 21.30 h
Diumenges, a les 18.30 h
Teatre Tívoli
Informació
25-65 €

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...