15 d’abril 2018

La Mostra puja als escenaris d’Igualada



La fira de referència del teatre infantil i juvenil reuneix 53 companyies i un total de 104 representacions

La 29a edició de La Mostra d’Igualada-Fira de Teatre Infantil i Juvenil, de referència a Catalunya, es pot gaudir fins diumenge a dinou espais de la ciutat. El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils, amb espectacles per a infants a partir de 3 anys, joves i públic familiar. En total, reuneix 53 companyies i 54 espectacles, amb 104 representacions. Dels espectacles, 9 són estrenes absolutes i 10 estrenes a Catalunya. De les companyies, 40 provenen de Catalunya, 8 de la resta de l’Estat i 4 són internacionals (Bèlgica i França).

Aquest any La Mostra reivindica les arts escèniques com a vehicle d’idees i motor de curiositat que ens fa créixer, imaginar i viatjar i ens planteja preguntes. Com a novetat, la fira es desplaça als instituts Joan Mercader, Pere Vives Vich i Badia i Margarit, on hi ha funcions escolars. Per primer cop es podran veure espectacles al Cinema Ateneu, i L’Escorxador afegeix un espai més als tres que ja tenia.

S’han previst quatre itineraris en funció del públic a què es dirigeix: Per als més petits, amb 11 muntatges; l’itinerari Per als no tan petits, a partir de 6 anys, inclou 12 espectacles; La Mostra Jove, per a nois i noies a partir de 12 anys, presenta 11 funcions, i hi ha 19 creacions Per a tothom.

Publicat per
http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1373616-la-mostra-puja-als-escenaris-d-igualada.html

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...