dimecres, 18 d’abril de 2018

Òdena impulsa un cicle de teatre dominical
S’obre aquest diumenge amb ”El geni del temps” de Toni Cors

"Diumenges de teatre" és el nom del nou cicle impulsat per l'Ajuntament d'Òdena, amb el qual portarà propostes teatrals cada segon diumenge de mes, al migdia, al Teatre Centre Unió Agrícola. El cicle s'engega aquest diumenge, a les 12 del migdia, amb "El geni del Temps", de Toni Cors. Els preus, populars: 3€

L’obra explica que els genis han existit des de l’origen dels temps, tot i que l’home no ha sabut com veure’ls. De vegades perquè es camuflen i d’altres perquè tenen l'habilitat de fer-se invisibles, però sempre han acompanyat i inspirat la humanitat al llarg de la seva història. L’espectador descobrirà a través de les vivències d’un geni que ja ha viscut milers d’anys, les diferents etapes de l’evolució de l'ésser humà. Un viatge didàctic des de la prehistòria a l'edat contemporània on, a més coneixerà la importància dels 5 elements, les forces que mantenen en equilibri l’univers i que els genis controlen.

La segona cita serà el diumenge 13 de maig amb l’obra “Avi Tonet” de la companyia Jordi del Rio i el diumenge 10 de juny amb l’obra “Ho tot” de la companyia Cascai Teatre. Els mesos d’estiu de juliol i agost hi haurà un descans per vacances i el cicle es reprendrà el 9 de setembre, el 7 d’octubre i l’11 de novembre amb els grups de teatre Amateur: ACR Teatre de Fals, Teatre la Barraca de Copons i Teatre Espontani d’Òdena.

Publicat per

Total de visualitzacions de pàgina: