dissabte, 21 d’abril de 2018

Zam Teatre presentarà " Les dones sàvies" de Molière a Torroella de MontgríLa companyia aposta per una posada en escena que inclou música i coreografies de caràcter actual
Zam Teatre tornarà a l'escenari del Cine Petit de Torroella de Montgrí els dies 20, 21 i 22 d'abril per presentar Les dones sàvies de Molière.

La companyia fa una posada en escena que inclou música, coreografies i altres elements escènics actuals, ja que com és habitual en les representacions de Molière, els seus temes encara tenen una forta rellevància en el món contemporani.

Les dones sàvies és una comèdia dividida en cinc actes, escrita en vers, on es tracten les pretensions acadèmiques i exagerades dels falsos intel·lectuals, i la hipocresia de la burgesia il·lustrada del segle XVII. Aquesta va ser una de les últimes obres de Molière, estrenant-se un any abans de la seva mort.

L'estrena de la representació serà el divendres 20 d'abril al Cine Petit (21.30 h) i se'n faran dues representacions més el dissabte (21.30 h) i el diumenge (19.30). A més, Les dones sàvies es podrà veure també al Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà el dia 20 de maig (19.30 h).

Publicat per
Aleix Camps,
Girona
18.04.2018

Total de visualitzacions de pàgina: