21 d’abril 2018

Marc Flynn protagonitza 'El despertar de la primavera', al Victòria, i 'Aquests cinc anys', al Maldà

Marc Flynn protagonitza El despertar de la primavera al Teatre Victòria, i Aquests cinc anys al Maldà

T'oferim un un descompte especial per veure aquests musicals
EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA

Fins al 29 d'abril podreu veure al Teatre Victòria aquest musical que, a ritme de pop rock, ens parla sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió.

SOBRE L'ESPECTACLE:

Melchior
 és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar. És amic i confessor del seu company de classe Moritz, un jove torturat pels somnis eròtics que l'acompanyen per les nits. D'altra banda la dolça Wendla, que fracassa en l'intent que la seva mare li expliqui com s'engendren els nadons, es retroba amb Melchior. Entre ells sorgirà alguna cosa especial. 


L’espectacle, està dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia és d’Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó (Mares i filles i Homes foscos). Jordi Bulbena (Teatre Nacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) ha creat l’escenografia i el vestuari.
T'oferim un descompte especial per comprar entrades amb un 50% de dte per a totes les funcions.

Per beneficiar-te del descompte clica al botó de compra d'entrades i escriu el CODI PROMOCIONAL:
AQUESTSCINCANYS
Compra d'entrades amb 50% de dte
AQUESTS CINC ANYS

Marc Flynn, i part de l'equip d' El despertar de la primavera, protagonitzaran al Maldàaquesta emotiva història sobre una relació de cinc anys explicada a través del temps: des de l'inici fins la separació. 

SOBRE L'ESPECTACLE:

Jamie Wallenstein és un novel·lista amb un futur prometedor. Cathy Hiatt és una aspirant a actriu. Els dos personatges ens expliquen els fets de la seva relació a través de cançons solistes i monòlegs, però Jamie ho farà amb un ordre cronològic i Cathy des d'un altre diferent. Una història d'amor amb un emotiu i esperat retrobament.


L'obra està escrita per Jason Robert Brown (en Parade The Bridges of Madison County). El musical està dirigit per Marc Vilavella i Gustavo Llull amb un repartiment format per Anna Herèbia (Per sobre de totes les coses, i companyia Dei Furbi). L'escenografia va a càrrec de Jordi Bulbena i el moviment coreogràfic de Tatiana Monells (ChicagoLimbo, Cirque du Soleil). 
T'oferim un descompte especial per comprar entrades per només 12,04€ per les funcions del 2, 3 i 4 de maig.

Per beneficiar-te del descompte clica al botó de compra d'entrades i escriu el CODI PROMOCIONAL:
BUTLLETI5ANYS
Compra d'entrades des de 12€

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...