26 d’abril 2018

Premi de dansa IT, Embrossa't i En Patufet!

Hola família!
El dia 29 d'abril és el Dia Internacional de la Dansa i nosaltres ho celebrem amb aquestes propostes per a petits i grans. Ah, i el maig dediquem un Cicle al Centre de Titelles de Lleida que aquest any han rebut el Premi Nacional de Cultura
Premi de Dansa Institut del Teatre
'Handle with care' + 'Chroma'

dansa contemporània
27 i 28 d'abril a les 20.30h

Arriben al SAT! les dues coreografies seleccionades en el marc del premi de dansa de l'Institut del Teatre en forma de programa dobleHandle with care explora la fragilitat a través d'un original joc visual de dansa i ombres, i Chroma parla de la capacitat que tenim de capgirar i canviar el color de les situacions que vivim. 
Embrossa't
Cia. Addaura Teatre Visual
dansa i teatre visual 
a partir de 3 anys
29 d'abril a les 12h i 17.30h
Un espectacle basat en la poesia visual de Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, objectes, projeccions, titelles i ombres. Les referències a Brossa estan marcades pels objectes, que ens parlen d’un univers que li agradava molt al poeta.
En Patufet
Cia. Centre de Titelles de Lleida

Cicle Remenuts 
A partir de 2 anys
1, 5 i 6 de maig

El Centre de Titelles de Lleida ens sorprèn amb un muntatge d’En Patufet, un dels personatges més tendres i eixerits de la nostra rondallística. Amb música en directe! Els espectadors seuran damunt l'escenari. Enguany el Centre ha rebut el Premi Nacional de Cultura 2018, atorgat pel CONCA. 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...