dissabte, 14 d’abril de 2018

Tres dies intensos d’arts escèniques al Poble-sec
Del 13 al 15 d’abril, diferents sales i espais artístics del barri seran la seu del festival Seco, on es combinen música, dansa i arts plàstiques

El festival Seco té una missió des de l’any 2016: agitar la vida artística al Poble-sec i fer-ho de la manera més intensa, ambiciosa i popular possible. El barri és un centre cultural important de la ciutat, amb una forta presència de sales de concerts, associacions i galeries d’art, i tard o d’hora havia de passar que aquests diferents espais de creació i de reunió social establissin vincles poderosos entre si per projectar el seu missatge amb més força. D’aquesta manera, el festival Seco proposa repartir durant un cap de setmana diferents activitats en tres llocs concrets: la Sala Upload, on hi haurà la programació musical el dia 13; la plaça de les Tres Xemeneies, on tindran lloc els espectacles de dansa i teatre el diumenge 15, i diferents accions artístiques i projeccions de cinema a tallers, galeries i associacions com Porta Roja, Nook o Jam Circus, totes el dissabte 14.

En particular, el divendres la música anirà a càrrec de bandes i productors de sons electrònics experimentals i esmolats com Fasenuova, Vernon Sullivan, Filastine o Émbolo, que combinen una sonoritat techno amb una força propera a la música industrial. Les companyies de dansa i teatre convidades per a la festa del diumenge seran, entre d’altres, Los Moñecos, Cocanha, La Guapa o Moveo. A les galeries hi haurà més dansa, cinema i altres arts de gran profunditat.

Publicat per

Total de visualitzacions de pàgina: