dimarts, 17 d’abril de 2018

II MARATÓ D’ARTS ESCÈNIQUES I DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA
I aquest abril també acull altres commemoracions internacionals que a Sant Boi també volem recollir:

Dia Internacional del Teatre i la II Marató d’Arts Escèniques.
Per tal de commemorar el dia internacional del teatre que va ser el passat  27 de març, l’entitat Espai Lúdic vol recuperar una tradició que fa anys hi havia a la nostra ciutat, la II Marató d’Arts Escèniques:

Un munt d’entitats relacionades amb les arts escèniques (¿Y por qué no?, Teatre at Alia, Deseo Teatro, espai Arts 1 grupA i grupB, Loida Grau Dance School, Aula oberta de teatre social, Axé Films, Associació de Dones de Sant Boi, AJT Always, Grup de Tetare Intergeneracional PDC Marianao, Antonio Moeales Chiclanita, Grup de teatre jove A de Cal Ninyo i Grup teatre adults Cal Ninyo),  presentaran petits fragments de peces de teatre, ball, cant, circ, etc.. Per a gaudir d’un dia festiu i teatral

La recaptació de les entrades a 3e. serà lliurada a l’entitat PAYAPUPAS (pallasos hospitalaris).

Dia Internacional de la Dansa i exhibicions a l’espai públic i espectacle a Can Massallera.
El 29 d’abril es celebra el Dia Internacional de la Dansa i des de les 11h. del matí h haurà a Pl. Catalunya diferents exhibicions relacionades amb aquest art. A les 12h. la Jove Cia. de Dansa de Sant Boi presentarà l’espectacle I Dansa. El cos. Sorra de tots els deserts, amb les persones que van participar a les sessions de dansa comunitària del taller Sant Boi balla!

Publicat per

Total de visualitzacions de pàgina: