15 d’abril 2018

'Duel' d'actrius a Lleida amb el clàssic de Lorca 'Bodas de sangre'




Diumenge a la Llotja, amb Nora Navas i Clara Segura


El teatre de la Llotja de Lleida acollirà diumenge que ve la representació del clàssic de Federico García Lorca Bodas de sangre en la versió del dramaturg Oriol Broggi. L’obra permetrà disfrutar del duel interpretatiu entre les actrius Clara Segura i Nora Navas, en un repartiment de luxe que completen Ivan Benet, Anna Castells, Pau Roca i Montse Vellvehí. L’espectacle oferirà música en directe creada especialment per Joan Garriga, fundador de La Troba Kung-Fú, i que interpretarà acompanyat de Marià Roch i Marc Serra.

Broggi pren com a base el text de Lorca per presentar un poema ple de ritme i música, en el qual es barregen les entrades i sortides d’actors i personatges, que reinterpreta l’obra del poeta i creador andalús sense deixar de ser fidel a l’original. Produïda per La Perla 29, Bodas de sangre és una reflexió sobre els grans temes universals, com la vida, la mort i l’amor, a partir de les tradicions i símbols i uns personatges bolcats en la tragèdia. Bodas de sangre també és una obra sobre les dones, protagonitzada per dones.

Aquesta versió de Broggi permetrà veure el duel escènic entre Clara Segura i Nora Navas, que interpreten els papers de la mare i la núvia, respectivament. El muntatge tanca la trilogia de Lorca que formen també Yerma i La casa de Bernarda Alba.

Publicat per
© Nora Navas, una de les protagonistes de la versió de 'Bodas de sangre' d'Oriol Broggi. BITO CELS

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...