20 d’abril 2018

Les propostes escèniques del cap de setmana





Notícies

La proposta familiar d'aquest diumenge
18/04/2018
La proposta familiar d'aquest diumenge
De mi a sol, de Produccions Badalls, és una selecció de deu cançons, composades per la Guida Sellarès, plenes de sorpreses, música, jocs i altres aventures.
Un espectacle familiar que ens portarà a conèixer tots els personatges que viatgen de mi a sol: el Dimoni Pelut, l'Inventor, l'Elefant Joan, el Drac Bernat ... Bufa! Si no paren de sortir personatges! I idees! Reptes de memòria, jocs de mímica, danses, històries... Com ho farem per encabir-ho tot en una hora?
Realment mai se sap on es pot anar a parar quan es viatja de mi a sol. I si hom hi va ben acompanyat, ja ni us ho explico! Què, us hi animeu?
Mes informació »
Aquest dissabte, Othelo, des d'Argentina
18/04/2018
Aquest dissabte, Othelo, des d'Argentina
Mika Project i Buendia Theatre (Argentina) ens presenten, aquest dissabte, "Othelo (termina mal)". Quatre bèsties teatrals que dominen l'art del clown, el burlesc, el vodevil i el teatre físic. No us el podeu perdre!
En una posada totalment despullada de realisme quotidià, el joc físic i el vers blanc del mestre anglès s'enfronta i es complementa en un llenguatge lúdic, hilarant i absurd. Othelo és actual i ens qüestiona sobre: l'amor, la lleialtat, el racisme, l'ambició, la violència domèstica,  l'enveja, la gelosia, la fredor científica i la creença sanguínia.
Què és per a nosaltres un negre, un mentider i la venjança?
Othelo és un miratge malèfic en què apropant-te no veus més que sorra. O la teva pròpia tragicomèdia.
Mes informació » 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...