27 d’abril 2018

La Xarxa Alcover premia amb una gira «Kàtia», obra anoienca vista a La Mostra



L'espectacle de Ka Teatre, amb Montse Pelfort i Maria Berenguer, recorrerà terres de parla catalana

L'espectacle de teatre visual Kàtia, de la companyia anoienca Ka Teatre i produït per La Casa del Teatre Nu, ha guanyat el segon premi Xarxa Alcover de La Mostra d'Igualada, un guardó impulsat per l'associació Xarxa Alcover que consisteix en una gira pel territori de parla catalana. Un jurat professional àmpliament coneixedor del mercat del teatre familiar ha escollit aquesta producció entre totes les propostes programades en la darrera edició de La Mostra d'Igualada, celebrada del 12 al 15 d'abril, que fossin de petit i mitjà format, de creació contemporània, amb predomini del text i en català. El jurat ha valorat el fet que sigui una obra «molt fresca, planera, original i de qualitat, amb un tema que pot arribar molt bé als nens i nenes, així com a totes les franges d'edat». Kàtia, amb les actrius anoienques Maria Berenguer i Montse Pelfort, tracta sobre l'adopció, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho fa a través del joc i l'aventura.

Aquesta és la segona edició que Xarxa Alcover organitza el premi en el marc de La Mostra. L'any passat va endur-se el guardó l'espectacle de teatre musical Renard o El llibre de les bèsties, de Teatre Obligatori i Teatre Lliure.

Publicat per
http://www.regio7.cat/cultures/2018/04/26/xarxa-alcover-premia-gira-katia/472389.html

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...