05 d’octubre 2010

El Teatre de Blanes presenta la nova programació del nou trimestre

Ahir es va presentar la nova temporada d’espectacles que es podrà veure al teatre de Blanes aquest últim trimestre de l’any.

Programació Teatre

Rosa Novell i Àlex Casanovas donaran començament a la temporada el proper 9 d’octubre amb l’obra “La Dona Justa”, el 22 d’octubre l’actuació flamenca de “Las Migas” amb Silvia Perez Cruz, el 5 de novembre hip-hop amb “ Brodas bres “, el 12 Novembre” Escenes d’un matrimoni “obra protagonitzada per Francesc Orella Mònica López, i per finalitzar Pep Cruz protagonitza una comèdia a” Natale in casa Cupellio “el 3 de desembre. Rialles presentarà un total de cinc espectacles. Tortuga l’illa d’en Tresot, No passa res, Guakanaka, Moments màgics i l’Embolic.

En l’àmbit local, la programació Blanes escena inclourà 6 espectacles: la VII edició Barcelona Cantate 2010, el tradicional Concert de Santa Cecília, el concert de Joves Compositors, dues funcions de Pastors i misteris, el Concert d’any nou de la VBella Banda i l’espectacle Eurovisión: el musical. Nous serveis a l’espectador Coincidint amb l’inici del trimestre, el Teatre de Blanes posarà en marxa dos nous serveis a l’espectador. Gràcies a un acord amb el Parking Brillas, els espectadors del Teatre de Blanes podran gaudir de 2 hores d’aparcament gratuïtes per assistir a qualsevol dels espectacles de la programació professional. Per poder aparcar de franc els dies de funció, els espectadors hauran de demanar un val a taquilles en el moment de comprar la seva entrada.

El Teatre de Blanes estrenarà aquest trimestre dues noves eines de comunicació, un microespai setmanal a Ràdio Marina i un e-news informatiu. El microespai Ser o no ser, dedicat a la programació del Teatre i a tota l’actualitat teatral, s’emetrà per Ràdio Marina cada dimecres a les 10.30 h. L’espai serà conduït per Marc Pérez i Alba Lupiáñez i pretén ser una plataforma per donar a conèixer al gran públic els espectacles que es duen a terme al Teatre de Blanes.

PUBLICAT PER
HTTP://BLOGBLANES.WORDPRESS.COM
21 DE SETEMBRE DE 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...