22 d’octubre 2010

La Sala Cabañes acull l’espectacle infantil “No passa res”


El muntatge ajuda als més petits a superar els canvis familiars amb dansa, música i objectes animats

El Replà Produccions presenta a La Sala una obra de Marc Rosich, dirigida per Joan Sors, que explica als nens els diferents models familiars que hi ha dia d’avui, però que el més important és l’amor que uneix els seus membres. Un missatge que l’espectacle presenta envoltat de música, balls i moments còmics.

La Rosa és la protagonista d’aquesta història. Una nena que està trista, enfadada i de molt mal humor perquè els seus pares s’acaben de separar. La petita s’amaga de les noves parelles dels seus pares, de la germanastra i dels problemes al lavabo de casa seva. En aquest espai l’ànec de goma Xip Xap, la banyera Sra. Bombolles, l’armari Sr. Fòrmica i el wàter Sr. Roca li mostraran que tenir els pares separats no és motiu per ser infeliç.

El Replà Produccions és una companyia productora de teatre per totes les edats que pretén proposar històries que tractin problemàtiques socials a l’espectador. En el cas de “No passa res” anima als més petits a superar una situació que se’ls pot fer difícil, com és la separació dels pares.

Dia: 23 d’octubre a les 18:30
Preu per entrada: 7€
Reserva de localitats: 618 77 30 13 de dilluns a divendres, de 17:00 a 20:00
Per a més informació: www.elspastoretsdemataro.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...