23 d’octubre 2010

Madaula i N’Dongo s’atreveixen amb Un Déu salvatge de Rezza

La segona obra de teatre de la temporada al Monumental, demà dissabte a les nou de la nit

El Monumental reemprèn demà dissabte la temporada de teatre i ho fa amb la representació d’“Un déu salvatge”, obra de Yasmina Rezza que compta amb un repartiment de luxe, a càrrec de Ramon Madaula, Vicenta Ndongo, Oscar Rabadan i Roser Camí. L’obra parteix de la trobada de dues parelles. El fill d’una d’elles, de tant sols nou anys, ha colpejat el de l’altra parella. Els pares decideixen mantenir aquesta entrevista per arreglar l’assumpte amb civisme. Benèvols i conciliadors, tenen un discurs comú de tolerància i comprensió. Amb la mateixa subtilesa amb què comencen la conversa s’inicia un canvi d’actitud entre ells.
Aquest petit canvi porta a un altre una mica més gran i, així, fins a desembocar en un enfrontament obert, que comença a deixar de banda qualsevol acord cívic. Ambdues parelles defensen el seu territori, fins que... la lluita comença entre ells mateixos: tots contra tots. És el moment en què sorgeix de cadascun dels personatges aquell “déu salvatge”, que es revela contra la insatisfacció de les seves vides.

El mateix dissabte a les set de la tarda, Madaula i N’Dongo protagonitzaran ‘Un cafè amb’.

PUBLICAT PER
REDACCIÓ
WWW.TOTMATARO.CAT
22 DE OCTUBRE DE 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...