31 d’octubre 2010

Sala Cabanyeros pel mon : Jordi Font i Veus - Veus teatre


Des de el dia 2 i fins avui al Guasch Teatre de Barcelona ha posat en escena una versió de "la Bella i la Bèstia" Un dels fundadors d'aquesta companyia es el Jordi Font que tot i la seva feina a nivell professional no ha deixat de participar en els muntatges en que ha esta requerit a Sala Cabañes.

Veus-Veus és una companyia de teatre creada l'any 1.995 per actors, ballarins i cantants professionals. La seva trajectòria és dedicada plenament, al teatre infantil i juvenil.


Veus-Veus, aquest cop ha recreat una de les més fantàstiques històries d’amor, jugant amb colors molt vius presentem el nostre particular muntatge de " La Bella i la Bèstia", al qual hi hem afegit cançons noves per poder així traslladar el públic infantil i familiar a un nou món màgic i gaudir amb la companyia Veus-Veus del plaer de representar al "Guasch Teatre", el conte que va marcar tota una època.

Jordi Font es a la Sala Cabañes des de que tenia 4 anys, l'any 1976 i va començar com gairebé tothom fent les pedretes als Pastorets de Mataró. Més endavant també va fer ninfomen, dimoni, nataniel, thasis, Jonàs, Mataties i Pastor .
Però com no tot s'acaba amb Els Pastorets també ha participat en muntatges com : Musical Fires 82, 84 i 89, La Blancaneus, Les aventures d'en Pere Pistoles, En Picarol al país de les cares llargues, El somni de Bagdad, Les dones sàvies, D'aquesta aigua no en beuré, Càsting, Aves i Guerrerus, Rapsòdia Catalana, la Corte del Faraón, La Verbena de la Paloma, l'Interrogant d'una singladura, Mataró 1708 proveïdor de la reial casa, La Passió, la Ventafocs, El poema de Nadal, el Cercle de la Vida, Josep i el seu abric multicolor .....
Properament a la Sala el podrem veure en la producció de "El Mikado"
Guia practica
Avui últimes representacions a les 12.30 del matí i a les 5 de la tarda
Preu 8.50 € per tothom
la companyia
http://www.veusveus.net
el teatre
http://www.guaschteatre.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...