22 d’octubre 2010

‘Un Déu Salvatge’ uneix Ramon Madaula i Vicenta N’Dongo al Monumental


El muntatge, de Yasmina Reza, és una comèdia que relata l'enfrontament de dues famílies

La temporada d’arts escèniques del Monumental viu una nova cita aquest dissabte, dia 23, amb l’obra Un déu salvatge, de Yasmina Reza. El muntatge està protagonitzat per dos cares molt populars del teatre i la televisió catalana –Ramon Madaula i Vicenta N’Dongo-, sota la direcció de Tamzin Townsend. A Un Deu Salvatge, Reza construeix “una tragèdia disfressada de comèdia”, en paraules de la directora, una baralla en la qual “l'agressivitat, la competitivitat, la manca de compassió i la crueltat en són els principals ingredients i la rialla de l'espectador n'és el contrapunt necessari”.

L’obra parteix de la reunió de dues parelles. El fill d’una d’elles, de nou anys, ha colpejat el de l’altra. Mares i pares intenten arreglar l’assumpte amb civisme, però l’actitud positiva ben aviat es transformarà en hostil i iniciaran una aferrissada lluita de tots contra tots. Serà aquest el moment en què sorgirà en cada personatge aquell “déu salvatge” que es revela contra la insatisfacció de les seves vides. El mateix dissabte Ramon Madaula i Vicenta N’Dongo compartiran els secrets de l’obra amb els espectadors, al propi Monumental.

PUBLICAT PER
CAPGROS.COM
WWW.CAPGROS.COM
22 DE OCTUBRE DE 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...