25 de gener 2006

Victòria contundent a Euskadi de les unionistes

tot mataró
25 gener 2006

El Tabirako no va ser rival per l’equip mataroní que va sortir molt concentrat des de l’inici (46-67)
Les noies de la UE Mataró van jugar un bon partit a la pista del Tabirako Baque i es van endur la victòria clarament amb 21 punts de renda. Des de l’inici, l’equip va estar molt concentrat i va sortir amb una bona actitud que els va permetre aconseguir un parcial de 0-15 gràcies a un gran encert de cara a cistella. Al segon quart les locals van aguantar una mica l’empenta unionista i es va arribar al descans amb deu punts de renda. Al tercer quart, el Tabirako es va arribar a posar a sis punts, però les de Josep Alemany se'n van sortir bé, aguantant la pressió del públic local, i va arribar al darrer quart amb dotze punts d’avantatge que deixaven el partit sentenciat. Les locals van defensar en zona aquests deu últims minuts, però el Mataró va saber atacar-la a la perfecció i va anar augmentant la seva renda fins al final del matx.

UE MATARÓ:Siñol (11), Maymí (12), Carbó (19), Chacón (2) i Gárate (8) equip inicial; Sala (5), Argemí (2), De Miguel, Vilarrubla (2) i Nicolás (6). 3 triples: Sala, Siñol i Nicolás. 6 de 8 en tirs lliures (75%). 29 de 57 en tirs de camp (51%). 35 rebots. 13 faltes personals.
MARCADOR: 12-23, 27-37; 38-50 i 46-67 Redacció // El Tot Esport

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...