01 de setembre 2007

El Fitag arriba avui a l'última jornada, en què actuen grups de Palamós, Girona i Celrà


1 de setembre del 2007

Girona

+ Una imatge de l'espectacle La nariz, de La Ira Teatro de Xile, ahir, a la sala La Planeta. Foto: IRENE ROÉ
El Fitag arriba avui a l'última jornada de l'edició d'aquest any, amb set espectacles programats, alguns dels quals són de grups de Girona, Palamós i Celrà.
La jornada començarà a les dotze del migdia, amb l'espectacle de carrer Kamchátka, de la companyia del mateix nom, a la plaça del Vi. A la tarda (17.00 h), un grup de joves gironins de 14 a 16 anys presenten, a L'Alternatiu de la Casa de Cultura, el projecte Mybox, un muntatge que es basa en la dansa i les imatges i que relata una història d'amor entre la llum i la foscor. Una hora després, al mateix espai, el Grup Tremens de Barcelona presentarà l'espectacle multilingüe Paraula.
Al Teatre Municipal de Girona (19.00 h) hi actuarà l'Agrupació Teatral La Gespa, de Palamós, que presenta Entre dones, una comèdia generacional. A la sortida, Batukedem-La Gralla tindrà preparada una cercavila que sortirà de la plaça del Vi, i a la nit (22.30 h) el Grup Vocal Season de Celrà posarà en escena, al pati de la Casa de Cultura, Tot és jazz!, una adaptació del musical Chicago. A la mateixa hora començarà l'última funció d'una de les dues coproduccions del festival, ¿Qué será?, dels sevillans En Azul Teatro, que es podrà veure a L'Alternatiu. Demà també es farà l'última sessió del Fitag de Nits.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...