29 d’octubre 2011

Geronimo Stilton, El Musical del Regne de la Fantasia : El ratolí més famós visita Mataró amb quatre funcions al Monumental



És un dels musicals de l'any per a públic familiar

El Teatre Monumental de Mataró acollirà els dies 29 i 30 d’octubre "Geronimo Stilton. El Musical del Regne de la Fantasia", un dels èxits de la temporada, que s'ha pogut veure al Teatre Condal de Barcelona. L’espectacle, que ha guanyat premis com a millor musical de l’any, forma part d’una gira per altres ciutats de Catalunya: Girona, Lleida, Reus, Sabadell, Vic, Manresa i Terrassa, entre d’altres.

L'espectacle, dirigit per Àngel Llàcer i amb música de Manu Guix, està basat en els llibres de Geronimo Stilton, autèntic fenòmen amb més de 30 milions de llibres venuts a Itàlia, on va néixer, i prop de 4 milions a l'estat espanyol.

Geronimo Stilton és el director de L’Eco del Rosegador, el diari més famós de Ratalona, la capital de l’illa dels ratolins. Gràcies a ell, el públic viatjarà a un món on els somnis, la màgia i la imaginació són el fil conductor d’una història fascinant, que permetrà conèixer la força de la companyia, aprendre l’alfabet fantàstic, descobrir la regla d’or de les fades, volar damunt del llom de Draghan (el drac daurat de l’arc de Sant Martí), patir les males intencions de la bruixa Stria... amb la finalitat de salvar Flordiana, la reina de les fades.

Fitxa artística
Autor: Geronimo Stilton
Guió: Enric Llort
Compositor i director musical: Manu Guix
Direcció: Àngel Llàcer
Escenografia: Soren Christensen i Tatiana Halbach (DSLNC STUDIO)
Espai escènic: Carles Pujol
Espai sonor: Damien Bazin
Coreografia: Pedro del Rey
Il•luminació: Kiko Planas (AAI)
Vestuari: Amadeu Ferré (Clap Realitzacions SL)
Caracterització: Toni Santos

Repartiment
Geronimo Stilton
Marc Pociello
Enric Cambray (Scribacchinus Scribacchius)
Lloll Bertran (Stria)
Diana Roig (Alys)
Enric Boixadera (Boletus)
Maria Cirici (Thalassa, Fritil•lària, Provolinda)
Óscar Jarque (Gingebre, Pústula)
Anna Ferran (Flordiana)

Durada aproximada: 2 hores amb entreacte inclòs

Funcions
29 i 30 d'octubre, a les 12 i a les 19 h

Preus de les entrades
24 € platea
21 € amfiteatre
Descomptes per a grups i socis del TR3C

Punts de venda: a les oficines de l'IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212 (24 hores) i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...