21 d’octubre 2011

Truca un inspector : Josep Maria Pou torna al Teatre Monumental




Ho fa amb una història d'intriga, escrita per J. B Priestley

Josep Maria Pou torna al Teatre Monumental amb la doble faceta de director i actor per presentar el seu darrer èxit Truca un inspector. Recolzat per una efectiva escenografia obra de Pep Duran i un vestuari ple d’elegància que signa Nina Pawlowsky, Pou es posa a la pell d’un inspector de policia que es presenta al domicili de la família Birling. Interromp el sopar amb què celebren el prometatge de Sheila i indaga la implicació dels comensals en el suïcidi d’una noia. L’obra, un gran exercici de construcció formal, desplega aleshores una trama que progressa com un aparell de rellotgeria. L’ús hàbil del suspens, però, no eclipsa en cap cas un missatge de profunda repercussió social: tots formem part del mateix organisme i som plenament responsables de tot allò que passa a la resta de la gent.

Fitxa artística
Autor: J.B. Priestley
Direcció: Josep Maria Pou
Intèrprets: Josep Maria Pou, Carles Canut, Victòria Pagès, Ruben Ametllé, Paula Blanco i David Marcé.
Traducció: Joan Sellent
Escenografia: Pep Duran
Vestuari: Nina Pawlowsky
Il•luminació: Albert Faura
Espai sonor: Jordi Ballbé
Caracterització: Toni Santos
Producció: Grup Focus

Divendres 21 octubre a les 21 hores

A les 7 de la tarda , al vestíbul del teatre, Cafè amb... presentat per Oriol Colomer, professor teatral, i amb la presència de Carles Canut i Victòria Pagès.
Preus de l'entrada: platea: 28 €/ amfiteatre: 26 €

Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts sense pausa

PUBLICAT PER
WWW.MATARO.CAT
18 OCTUBRE DE 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...