31 d’octubre 2011

Dues nominacions pel "Cadira" de Moisès Maicas als Premis Butaca

Emocionat i il•lusionat. Així ha rebut el director teatral mataroní Moisès Maicas, les dues nominacions que ha rebut el seu muntatge “cadira” com a millor espectacle de petit format i la nominació que ha rebut Tilda Espluga com a millor actriu de repartiment. Per Maicas és gratificant i positiu. Alhora, també, reconeix que el reguitzell de nominacions que han rebut diversos espectacles i actors mataronins a la XVII edició dels Premis Butaca són el fruit d’un llarg i rigorós treball que es fa a les escoles de teatre de Mataró des de fa molts anys.

A més de les nominacions que ha rebut Maicas, el Somorrostro de Maria Rovira, In on It de Roger Pera i les actuacions de Boris Ruíz a Celebració i Montse Vellvehí a Madame Melville també estan en aquesta cursa final d’aquests premis que vota el públic. El director teatral afirma, en aquest sentit, que les arts escèniques no existirien sense el públic que va a les sales i que, precisament, aquest reconeixement és especialment significatiu.

Per Moisès Maicas l’èxit de nominacions que han recaptat els representants mataronins és un símptoma de la bona salut de la que gaudeix el teatre a Mataró. Maicas apunta, a més, que demostra el potencial que té la ciutat en les arts escèniques i que és una ciutat amb suficient talent com per exportar-lo.

En aquest sentit, Moisès Maicas destaca el paper que tenen les escoles i els grups de teatre de Mataró. Companyies aficionades i grups de formació en teatre com l’aula del Monumental i la Sala Cabanyes, d’on han sortit la majoria dels actors mataronins que triomfen als escenaris, més enllà de les nominacions que alguns han rebut en aquesta ocasió.

publicat per
Cristina Salad
www.mataronoticies.cat
21 octubre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...