26 de juliol 2015

’El petit príncep’ aterra al Cirvianum de Torelló



publicat per

És una coproducció del Grup Xarxa de Torelló i del Teatre Cirvianum i es podrà veure el dissabte 25 de juliol a les 9 del vespre i diumenge 26 de juliol a les 6 de la tarda.

Després de la recent estrena de ‘La vie Bohème’, el grup Xarxa de Torelló torna aquest cap de setmana al Teatre Cirvianum amb una nova producció. Es tracta de la versió de ‘El petit príncep’ d’Antoine de Saint-Exupéry que, sota la direcció de Jordi Torres, representaran els més petits de la companyia torellonenca, en funcions de dissabte a les 9 del vespre i de diumenge a les 6 de la tarda.

El grup Xarxa de Torelló presenta, amb els recursos del teatre, la dansa i la música, una adaptació d’aquest conte infantil que s’ha convertit en un dels fenòmens literaris més importants d’aquest segle. Sota l’aparença d’un conte per a nens, ‘El petit príncep’ és un conte poètic i filosòfic que ha esdevingut una obra cabdal de la literatura del segle XX i traduïda a dues-centes cinquanta llengües.

La història explica la trobada entre un aviador, que ha hagut de fer un aterratge d’emergència al desert del Sàhara, i un nen misteriós que, amb els diàlegs que mantenen i les seves reflexions, li fa replantejar tota la seva existència. En aquesta obra es tracten temes de la profunditat del sentit de la vida, l’amistat o l’amor. Antoine de Saint-Exupéry, autor de l’obra i aviador, va aconseguir captivar als lectors amb la màgia d’un nen i amb els seus raonaments.


L’autor convidar al lector, en aquest cas a l’espectador, a trobar el nen que tothom té a dintre “Totes les persones grans han començat essent nens (però n’hi ha poques que se’n recordin)”. I a donar l’autèntic valor a les coses: “Només s’hi veu bé amb el cor. L’essencial és invisible als ulls”.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...