dimarts, 7 de juliol de 2015

El carrer Franklin de Lluïsa Cunillépublicat per
5 de juliol de 2015

Una comèdia boja, incisiva i decididament intel·ligent, signada per una de les grans dramaturgues catalanes. No us podreu estar de riure, tot i que us estiguin parlant d'una crisi que ha transformat profundament la nostra societat.
Com bona part de la ciutat, el carrer Franklin s'està quedant desert a causa de l'onada de desnonaments que afecta la població. Un veí transvestit que fa classes de música i el seu home, de professió taxista, han estat les últimes víctimes d'una febre que ni tan sols la seva cunyada i germana, una activista que recorre una ciutat mig buida megàfon en mà, no ha pogut aturar. Mentrestant, la veïna, una anglesa neboda de la difunta Margaret Thatcher, acaba de rebre part de les seves cendres... Res no falta en aquesta història esbojarrada i àcida, ni tan sols un governador del Banc d'Espanya que ningú no s'escolta i que busca desesperadament una carta perduda que li pot portar problemes. Una crítica a una societat que, de cop i volta, s'ha revelat absolutament insensible a drets tan bàsics com els de l'habitatge i el treball. Signa el text, sobrevolat per fantasmes thatcherians, una autora que ha guanyat el Premio Nacional de Literatura Dramática (2009), el Premi Nacional de Teatre (2007) i el Premi Ciutat de Barcelona (2004) i que, ara, ens torna a demostrar les seves habilitats en el camp de la comèdia.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona i el Teatre Nacional de Catalunya.


Fitxa artística
Com arribar
Autoria
Lluïsa Cunillé
Direcció
Josep Maria Miró
Intèrprets
Xavier Albertí, Montse Esteve, Oriol Genís, Lina Lambert i Xavier Pujolràs, a més d'un convidat o convidada en cada funció
Escenografia
Enric Planas
Vestuari
Albert Pascual
Disseny d'il·luminació
David Bofarull

+ info
Teatre
Data d'inici
02/07
Data de finalització
19/07
Espai
Teatre Nacional de Catalunya
Horari
De dimecres a dissabte, a les 20 h; diumenges, a les 18 h
Durada
70 min
Llengua
Espectacle en català
Preu
11,50-23 €

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: