04 de juliol 2015

Una trentena d'actors s'incorporen als Pastorets infantils de Calaf



publicat per
2 de juliol de 2015


Dissabte es va celebrar al Casal de Calaf el càsting dels Pastorets Infantils, una convocatòria que va aplegar prop de 30 nous nens i nenes amb ganes de prendre part d'aquest espectacle. Aquests nous actors i actrius se sumaran als que ja van participar-hi l'any passat: en total, 130 infants i joves de diverses edats.

Després del càsting, els participants de la primera edició i els pares i mares van poder visualitzar un vídeo de les representacions de l'any anterior, amb comentaris del director. I és que els Pastorets Infantils, dirigits per Eloi Fonoll, van comptar l'any passat amb una excel·lent acollida.


Però uns bons resultats requereixen d'una bona feina; és per això que alguns dels actors principals iniciaran els assajos ben aviat. Paral·lelament també es decidirà els papers per a les noves incorporacions. Serà al setembre quan començaran els assajos de grups grans i els de coreografies. La previsió és poder realitzar enguany tres funcions de Pastorets Infantils.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...