13 de juliol 2015

Dani Rovira, Clara Lago i Rafa Villena arriben al Teatre Condal amb "Improviciados"



publicat per
2 de juliol de 2015

El cicle d'estiu Fresh Comedy visita la ciutat del 14 al 19 de juliol amb un xou teatral improvisat on el protagonista és el públic

Partir-se de riure i passar una bona estona, aquestes són les dues premisses de Improviciados, l'espectacle de comèdia que s'inclou dins del cicle Fresh Comedy del Teatre Comtal. Dani Rovira, Clara Lago i Rafa Villena assumeixen nou reptes i desafiaments on posaran en joc la seva salut, el seu cervell i tota la seva dignitat del 14 al 19 de juliol.

D'aquesta forma, interpretaran i improvisaran en funció del que el públic triï, que para això és l'autèntic protagonista de la cita. L'última paraula la té l'espectador i els tres actors s’hauran d’encarregar de fer-los gaudir per sortir amb una bona rialla.
La diversió està assegurada però el guió no. El veritable repte és proposar els títols i les situacions perquè Rovira, Lago i Villena ens garanteixin un espectacle improvisat ple de bogeria.

Improviciados
Dies: del 14 al 19 de juliol, a les 20.30h
Preu: 26€

Espai: Teatre Condal

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...