26 de setembre 2009

El musical “Annie” torna aquesta tardor a la Sala Cabañes


Ramon Radó

L’espectacle, dirigit per Antoni Blanch, va obtenir un gran èxit de públic la temporada passada

Sala Cabañes reestrena “Annie”, l’espectacle que va representar les últimes Fires amb un gran èxit de públicamusical per a tota la família que explica la història d’una nena òrfena en busca dels seus pares. El muntatge s’estrena el proper dissabte, dia 26, i se’n faran un total de quatre representacions, abaixant definitivament el teló el diumenge 4 d’octubre.

Annie (Clàudia Codony – Marina Martínez) és una petita nena de nou anys que viu en un hospici amb les seves amigues. L’encarregada de l’orfenat, la senyoreta Hannigan (Imma Gironès), es dedica a fer la vida impossible a les nenes i les òrfenes somnien en una vida millor. Annie intenta fugir, però sempre l’enxampen i acaba tornant a l’hospici. Un dia, una carambola fa que es trobi amb el senyor Warbucks (Xavier Codony), un home de negocis milionari, amb qui l’Annie es fa amiga. Annie i Warbucks inicien junts la recerca dels pares de la nena, ajudats per la senyoreta Farell (Coral Consegal) i fins i tot el president F. D. Roosevelt (Santi Clavell).

Antoni Blanch, responsable d’obres com “Oliver, el noi de l’orfenat”, “La família Trapp” o “El Mag d’Oz”, dirigeix el muntatge, mentre que Carles Lozano és el director musical i Dúnia Roig s’encarrega de la direcció coreogràfica. Miquel Ros és el director tècnic, Núria Grau és la responsable de vestuari i l’adaptació al català ha anat a càrrec de Ferran Camps.

Estrenat a Broadway el 1977, “Annie” és un dels musicals més coneguts de la història, representat nombroses vegades a Nova York i a Londres i guanyador de diversos premis Tony. La música és de Charles Strouse, les lletres de Martin Charnin i el llibret de Thomas Meehan.

“Annie” és la primera obra que programa la Sala Cabañes per a la temporada 2009/2010. Abans de l’estrena d’Els Pastorets de Mataró, també es podrà veure “El Cafè de la Marina”, dirigit per Carles Maicas.


Dies de representació:

Dissabte, 26 de setembre – Nou del vespre (21h)
Diumenge, 27 de setembre – Sis de la tarda (18h)
Dissabte, 3 d’octubre – Nou del vespre (21h)
Diumenge, 4 d’octubre – Sis de la tarda (18h)

Preu:
11 euros

Informació i reserves:
93.790.12.13 (de 5 a 8 de la tarda)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...