27 de setembre 2009

El musical “Annie” torna aquesta tardor a la sala Cabañes


25 de setembre de 2009


L’espectacle, dirigit per Antoni Blanch, va obtenir un gran èxit de públic la temporada passada.
Jordi Beascoechea
Foto: Xènia Sola

La sala Cabañes reestrena “Annie” aquest dissabte 26 de setembre. Juntament amb aquesta representació, se’n realitzaran un total de quatre més, abaixant definitivament el teló el proper 4 d’octubre. L’espectacle, que ha estat representat en les darreres edicions de la Fira de Mataró i que ha assolit un gran èxit de públic, narra la història d’una nena orfe que busca els seus pares. L’obra està basada en el conegut musical homònim estrenat a Broadway el 1977, i representat nombroses vegades a Nova York i a Londres, el qual compta amb diversos premis Tony, els Oscar del teatre.

Segell Blanch
El director del muntatge, Antoni Blanch, ja ha estat el responsable d’obres com “Oliver, el noi de l’orfenat”, “La família Trapp” o “El Mag d’Oz”, totes amb una bona acceptació per part del públic mataroní. “Annie” és la primera obra que programa la Sala Cabañes per a la temporada 2009/2010. Un altre retorn marcarà la temporada de Sala Cabañes fins a Nadal i per tant Pastorets. Serà “El Cafè de la Marina”, dirigit per Carles Maicas. L’obra de nadal la signa engunay també Antoni Blanch.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...