23 de setembre 2009

ALBA SARRAUTE I CIA GUANYA EL PREMI SAN MIGUEL 2009 DE FIRATÀRREGA


15 de setembre de 2009

L’espectacle “Mirando a Yukali” és el més votat pel públic de la Fira i rebrà 6.000 euros i un trofeu commemoratiu

L’espectacle “Mirando a Yukali” de la companyia Alba Sarraute és el guanyador del Premi San Miguel 2009 al millor espectable de la Fira.
Aquest premi està dotat amb 6.000 euros, a més d’un trofeu commemoratiu, convertint-se en un dels de major dotació econòmica de les fires i festivals d’Europa.
El guardó es resol per votació popular del públic assistent a la Fira i, enguany, hi ha hagut un important canvi en el sistema de votacions. El públic de la Fira podia votar els seus espectacles preferits, tant de la Programació Oficial com dels Espais d’Empresa, a través d’un missatge SMS on havien de votar per un espectacle i puntuar-lo de l’1 al 10.
Formada a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i a l’Acadèmia Fratellini de París, Alba Sarraute és la pallassa total. No només és enginyosa i divertida sinó que, alhora, domina plenament les tècniques corporals i acrobàtiques, toca el saxòfon i ens transporta a un personalíssim món imaginari. Mirando a Yukali és un xou femení que estimula l'ànima amb humor i circ, que fon tècniques musicals i cabareteres incorporant textos de Miguel Hernández, Koltés, Rousseau, Saint-Exupéry, Baricco o Brecht amb un discurs universal que reflecteix la selva humana i no pretén respondre a cap pregunta.
D’altra banda, San Miguel agraeix a tots els votants la seva participació en aquest concurs sortejant un viatge a Manacor per a dues persones per gaudir de la fira teatral que se celebra a final de setembre en aquesta ciutat mallorquina. El viatge d’aquesta edició ha recaigut en Neus Solbes, natural d’Alcoi.


Font:
Servei de premsa FiraTàrrega

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...