29 de juny 2007

L’Associació Cultural Murciana celebra el dia de la seva comunitat

22 de juny de 2007

Redacció Cultura
Un sopar a la seu social de l’Associació Cultural Murciana Virgen de las Maravillas enceta dissabte a la nit els actes de la XI setmana cultural Murciana que se celebra a Mataró. Es tracta d’una setmana plena d’actes en què els murcians d’origen, que ara viuen a Mataró, volen recordar les seves arrels.
Per aquest motiu han preparat unes jornades d’allò més completes que comptaran amb balls interpretats per grups populars, teatre que utilitza la llengua “huertana” i moltes altres activitats relacionades amb la terra i la cultura murciana.
Les activitats començaran demà mateix amb un espectacle de màgia i pallasos, a les 18h, al local social. Més tard s’inaugurarà l’exposició de bànols artesanals titulada “Aires de Murcia” i que es podrà visitar fins el dia 8 de juliol.

Un sopar de gala el dia de la comunitat
La resta d’actes se celebraran el cap de setmana vinent, i és que el dissabte 30 de juny és el dia de la comunitat. Per aquest motiu s’ha programat un sopar de gala al restaurant “Ca la Nona” de Cabrera de Mar. Al sopar hi assistiran diverses autoritats de la ciutat així com altres de Múrcia. A més, hi actuaran el grup de teatre Peña el Caliche de Murica. Un altre de les cites més importants es viurà poques hores d’abans d’aquest sopar amb un festival folclòric que se celebrarà a la Sala Cabañes. El cor de l’Associació Cultural Murciana Virgen de las Maravillas, el grup de teatre “Peña el Caliche” i el grup “Animeros de Cehegín” seran els encarregats de portar fins a la ciutat el millor espectacle i art de la comunitat autònoma de Múrcia.
Finalment, la setmana es tancarà el diumenge 1 de juliol amb un concert de música de cambra a càrrec del grup Libertrio, que interpretaran diverses peces de Bizet i Albéniz.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...