30 de juny 2007

El Camp de Mart obre temporada amb una estrena de luxe

30 de juny de 2007
EL PUNT. Tarragona
Un muntatge de luxe per iniciar la temporada del Camp de Mart de Tarragona. En estrena absoluta, Ferran Madico va dirigir anit el clàssic de Shakespeare Conte d'hivern, una coproducció del Centre d'Arts Escèniques de Reus i el festival Grec de Barcelona, amb la col·laboració del Festival d'Estiu de Tarragona. Pere Arquillué encapçalava un repartiment de luxe, al costat de Cisco Luchetti, Cristina Plazas i Rosa Renom, i amb l'atractiu de comptar també amb tres actors del Camp de Tarragona: Oriol Grau, Rut Enguita i la reusenca Aida Folk, a més del nen de 12 anys, Pol.
Ferran Madico s'enfrontava amb un text «complex, difícil», tal com ell mateix havia reconegut. Shakespeare va escriure Conte d'hivern al final de la seva vida, quan estava ja carregat d'experiències, i va decidir fer «investigacions dramatúrgiques» creant una obra que barreja tragèdia, comèdia i drama líric. Madico i tot l'equip artístic van superar la prova i ahir van estrenar un muntatge que es veu ja com un dels èxits de la temporada a Catalunya. A partir de dimecres Conte d'hivern es podrà veure en el marc del Grec.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...