30 de juny 2007

El govern inverteix 359.000 euros en la millora del Teatre Orfeó d'Ulldecona

30 de juny de 2007
C.F.. Ulldecona
En el marc de l'acord entre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques i el de Cultura, l'Institut Català del Sòl ha adjudicat la rehabilitació del Teatre Orfeó d'Ulldecona.
El projecte se centra en les obres corresponents a la segona fase de la rehabilitació del Teatre Orfeó Montsià d'Ulldecona. Concretament, l'actuació es farà en el cos d'accés i s'ampliarà amb un solar del carrer Orfeó. La planta baixa de l'edifici està destinada principalment a teatre i a la planta segona hi ha una gran sala d'assaig i d'altres més reduïdes que pertanyen a diferents associacions culturals del municipi. El projecte preveu la creació d'un atri a la zona pròxima al carrer Major. Aquesta nova peça, que comprèn tota l'amplada de la façana principal, tindrà caràcter d'espai semiexterior i cobert, i permetrà organitzar els accessos del teatre i la cafeteria de manera independent.
L'actuació, segons s'indica en una nota tramesa pel PTOP, requereix el buidatge interior de tot el cos i la construcció del nou sostre de la planta baixa perquè quedi al mateix nivell que la balconada de la façana.
Pel que fa a l'ampliació al solar annex al carrer Orfeó, la nova construcció que es projecta és de dues plantes. A la planta baixa es reserva l'espai pròxim a la façana per organitzar una nova sortida d'emergència i altres cambres per a instal·lacions i serveis generals.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...