26 de desembre 2009

Els Pastorets tornen a Sitges


http://www.sitges.cat
21 de desembre de 2009

Escena de Els Pastorets

Més de cent actors de diferents generacions pugen a l’escenari del Prado en les representacions de Els Pastorets.

Un any més, torna la tradicional obra de teatre popular del Nadal Els Pastorets a través de la seva associació teatral. El Teatre Prado ha tornat a ser l'escenari d'aquesta representació de la que ja se n'ha estrenat aquest diumenge la primera funció. Les properes cites seran els dies 26 i 28 de desembre, l'últim dia amb una funció especial, plena d'innocentades.

Com és habitual, també el text dels Pastorets escollit ha estat El Primer Nadal dels Pastors, sarsuela pastoril que es divideix en quatre actes i en vers, amb text original de Mossèn Rossend i amb arranjaments musicals del mestre Manuel Torrens. L'obra remarca la lluita entre el bé i el mal, a través del poble hebreu, on ha de néixer el nen Jesús i que es veu amenaçat amb les malifetes que preparen Llucifer i Satanás, i tot el seu seguici.

L'obra està dirigida per Josep Maria Rosés i Carme Almirall, en l'apartat artístic, i per Jordi Galofré, en l'apartat musical. Més de cent actors, de diferents generacions han pujat a l'escenari, molts dels quals ja ho havien fet en altres representacions a Sitges, ara fa més de 40 anys.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...