01 de desembre 2009

XVI Mostra de Pallassos de Xirivella conclou amb més de 12.000 espectadors


www.hortanoticias.com
23 de novembre de 2009

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella va este diumenge la seua 16a edició amb un balanç de 12.000 espectadors i el cartel de COMPLET a totes les representacions. Cal destacar, especialment, la resposta del públic.
Des del dia 3 de novembre en què es va inaugurar esta edició, han passat per la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella més de 12.000 espectadors, que han assistit als espectacles de l'Auditori Municipal, del pavelló Poliesportiu Municipal i als de carrers i places de Xirivella. En totes les funcions s'ha penjat el cartell de ‘No hi ha entrades’, tot i que s'ha programat doble sessió diària en la major part dels espectacles.

En la 16a edició de la Mostra de Pallassos de Xirivella han actuat 20 companyies de teatre de pallassos de diferent origen: la Comunitat Valenciana, la Comunitat de Madrid, la Comunitat de Castella-Lleó, Catalunya, i companyies estrangeres de Bèlgica, Xile, França i Argentina.

L’espectacle de cloenda de la 16 Mostra va correr a carrec de la companyia Yllana, amb Zoo Yllana estrena la seua última aventura per a tota la família. Uns brillants clowns disfrassats d´exploradors.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...