28 d’agost 2009

Catalunya protagoniza el Festival Au Bonheur des Mômes de teatre infantil i juvenil


23 agost 2009

El certamen se celebra des d'aquest diumenge fins el proper divendres dia 28 d'agost a Grand-Bornand, a França
EUROPA PRESS
París
La cultura catalana serà la convidada del Festival Au Bonheur des Mômes, que se celebra des d'aquest diumenge fins el proper divendres dia 28 d'agost a Grand-Bornand. Es tracta d'un dels festivals de referència del teatre infantil i juvenil a nivell europeu i la programació inclou 19 companyies catalanes que oferiran 46 espectacles.

La representació catalana estarà formada per CircOxidado, Nats Nuts, Cia La Baldufa, Xip Xap, Teatre Nu, Léandre, Claire, La Máscara, Los Gingers, Mag Edgar, Los 2 play, Pep Bou, Trukitrek, Mumusic Circus, Jordi Bertran, Circus Klezmer, Petra Rochau, Mariantonia Oliver i El Teatre de l'home dibuixat.

En total, al festival hi participaran 93 companyies de marionetes, teatre, dansa i circ, i s'hi podran veure 380 representacions, 16 tallers i nou exposicions, i es preveu que hi assistiran 80.000 persones.

A més, el festival en promocionarà d'altres catalans amb els qui hi té relació, com la Fira de Tàrrega, el festival Trapezi de Reus, les festes de la Mercè de Barcelona, la Mostra d'Igualada i la Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...