22 d’agost 2009

"Invisibles" arriba al Tantarantana per satisfer la demanda cultural d'agost


www.avui.cat

18 agost 2009


El Teatre barceloní arrenca la temporada amb aquest espectacle que combina elements audiovisuals, dansa, música i humor

EFE

Teatre Tantarantana

El Teatre Tantarantana ha presentat avui Invisibles, un espectacle que combina elements audiovisuals, dansa, música i jocs amb un humor surrealista, i que està cridat a satisfer la demanda cultural del mes d'agost a Barcelona.

Produïda per La Banda i creada per Lluís Petit, Sergi Estebanell i Xavi Estrada, l'obra s'estrenarà demà i s'estarà a la cartellera fins a l'11 de setembre.

El Tantarantana, que aquest any no ha participat en el festival del Grec i que ha suprimit butaques per oferir una major amplitud als espectadors, aposta amb aquesta obra per una oferta cultural estiuenca per a tots els públics que, segons ha afirmat el director artístic del teatre, Julio Álvarez, representa "el regal de l'inici de la temporada".

A través d'un amic invisible de múltiples cares, els protagonistes parlen de la invisibilitat en tots els seus terrenys, en un món que apareix i desapareix, on les coses poden existir sense ser vistes, i on allò que imaginem pot configurar una realitat diferent.

L'obra podrà veure's de dimecres a dissabte a les 21 hores, i els diumenges a les 19h, des del 19 d'agost a l'11 de setembre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...